TISK

V našem podjetju strankam ponujamo vse, od ideje do končnega izdelka. Zato vam lahko ponudimo vse vrste tiska:

DIGITALNI TISK VELIKEGA FORMATA

Izdelujemo različne tiskovine velikega formata. Pri tem uporabljamo stroj, ki omogočajo kvaliteten izpis, dolgo obstoječe ekološke barve.

Natiskamo vam lahko: plakate različnih dimenzij (A2, B1, B2,…), jumbo plakate (10x5 m, 6x3 m,...), zastave, tranparente, reklamne table, nalepke z izrezom po konturi, tisk na platno, izrez iz barvnih samolepilnih folij,…

 

 

DIGITALNI TISK

Kadar želite natisniti manjše število izvodov, je digitalni tisk prava rešitev. Katerokoli datoteko vam praktično lahko natisnemo v nekaj minutah, predvsem, kadar se vam mudi in kadar je količina tiska majhna (npr. vizitke, letaki, plakati, jedilni listi,…)

Digitalni tisk je ena od novejših tehnik tiskanja. Omogoča izdelavo naročila v najkrajšem možnem času, saj se pri tem načinu tiska izognemo klasičnim tiskarskim pripravam, poizkusnim odtisom, montažam in osvetljevanju. Ne potrebujemo filmov in tiskarskih plošč.

Velika prednost digitalnega tiska pred klasičnim je v tem, da lahko natisnete tudi manjše število izvodov, 10, 50, 100,… Pri klasičnem offset tisku nastane pred tiskom veliko stroškov za pripravo, zato se tako nizkih naklad praktično ne splača tiskati.

 

 

OFFSET TISK

Kadar potrebujete večjo količino tiskovin, je offset tisk pravi za vas. Tiskamo na vse vrste papirja različnih gramatur: dopisni listi, računi, samokopirni oz. navadni bloki, kuverte, vizitke, letaki, plakati, prospekti, vstopnice, vabila, samolepilne papirne nalepke, cenike,... Tu je predvsem pomembna količina. Večja naklada je, cenejši je tisk na kos.

Če so slike na tiskovini odločilnega pomena, če želite največ pozornosti nameniti barvi in slikam in če je zelo pomembno, da je ta najvišje kvalitete, potem je klasični offset tisk najboljša rešitev.

 

 

SITOTISK

Uporablja se za tisk na vse vrste umetnih materialov, katerih površina je gladka in ravna (majice, jakne, razne blazine, obeski, dežniki,…) Barva se nanaša preko sita, ki ima odprte luknjice na mestu, kjer smo namestili film in sito osvetlili z UV svetlobo. Tiskamo lahko eno ali več barv. Sitotisk tehniko največ uporabljamo za izdelavo preslikačev za majice. Preko toplotne preše se preslikač odtisne na majico. Preslikači so lahko eno ali večbarvni.

 

 

 

 

 

TAMPO TISK

Uporablja se za tisk na neravne materiale, kot so npr. pisala, vžigalniki, ure, obeski,… Barva se na artikel nanaša z mehko gumo oz. tamponom. Primeren je predvsem za majhne dimenzije tiska (do max. 10 cm premera). Tampotisk omogoča tisk zelo finih detajlov, tudi manjših kot 1 mm, slabše pa se obnese pri tisku velikih površin (recimo kvadrat 4 x 4 cm), saj lahko zaradi tankega nanosa in pritiska tampona nastanejo svetlejše in temnejše lise.

 

 

 

PRINT NA DARILNE ARTIKLE

Novost v naši ponudbi pa je UV print na darilne artikle, kot so kuliji, vžigalniki, lončki, metri, obeski, denarnice,…. Preko UV printerja se tiska direktno na zgoraj naštete materiale. Prednost pri tem tisku je, da omogoča tisk v Colorju, kar pomeni samo enopripravo ne glede na količino barv. Na vse artikle vam torej lahko sprintamo kar koli želite, od enostavnega teksta do fotografij oziroma logotipov v večih barvah.

 

 

 

VEZENJE

V našem podjetju vam je na voljo tudi vezenje (enobarvno ali večbarvno) vašega logotipa na majice, puloverje, vetrovke, jakne, brisače, copate,….. Izdelamo pa vam tudi našitke različnih velikosti in oblik, katere vam lahko tudi prišijemo na vaše želeno mesto na vetrovkah, jaknah, puloverjih,…. Vezenje je sicer malo dražje od samega tiska, je pa precej bolj obstojno.